Van 10 februari tot 5 april vindt weer de jeugdsponsoractie plaats van de Poiesz supermarkt. Dit jaar komt het sponsorgeld ten goede van de fanfarejeugd. Als je boodschappen doet bij de Poiesz krijg je bij de kassa munten die je in de buis van je favoriete vereniging kunt gooien. Hoe meer munten, hoe meer sponsorgeld AMDG uiteindelijk ontvangt. 15 februari kunnen de leden AMDG extra promoten tijdens een actiedag. Dan wordt er een actieproduct verkocht (gevulde koeken, lekker!) Hiermee kunnen extra munten worden verdiend.

Op de foto Sven en Kirsten, jeugdleden die samen met andere jeugdleden voor AMDG zoveel mogelijk muntjes proberen te krijgen.

Update 19-3-2020: Poiesz supermarkt heeft zojuist laten weten te stoppen met de Jeugdsponsoractie. Het is in deze tijd van corona-uitbraak niet meer te doen om iedereen veilig de muntjes uit te delen en dan nog op afstand te houden.