Afgelopen zaterdag 14 december hield AMDG in haar clubgebouw de Notenkraker voor haar leden, oudleden en vrienden een reuniefeest ter afsluiting van een mooi jubileumjaar. Het gebouw was hiervoor sfeervol aangekleed met o.a langs de kanten banners met foto’s uit het archief. Bij de entree werden de gasten welkom geheten door enkele leden die hiervoor speciaal de uniformen uit het verleden weer uit de kast hadden gehaald. Alleen daar al kwamen de herinneringen mee boven en er was alle gelegenheid tot bijpraten met (oude) bekenden. Ook de wethouder van de gemeente Midden Drenthe Dennis Bouwman was aanwezig en had mooie woorden over voor AMDG. Natuurlijk was er de nodige muziek. Een gelegenheidsensemble speelde bij binnenkomst en later kwamen de Beiler Notenkrakers nog langs. Tot slot kon er gedanst en gezongen en live gejammed met bekende nummers. Topavond!