Vrolijke showavond AMDG

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Vrolijke showavond AMDG

Vrolijke showavond AMDG Beilen

Zaterdagavond 18 april hield AMDG uit Beilen weer haar jaarlijkse muzikale showavond. In een volle Drenthehal liet AMDG aan het publiek weer eens zien hoe veelzijdig de muzikale vereniging is.

Tijdens de showavond kwamen alle afdelingen van de vereniging aan bod. De fanfares, malletbands en de majoretteteams maakten er een vrolijke kleurrijke avond van. De majoretteteams amuseerden het publiek met spetterende dans, waarin zelfs lichteffecten en vlagvertoon niet ontbraken. De malletbands en fanfares brachten een breed scala aan muzikaal entertainment: van Afrikaanse klanken tot Hot Jazz. Spreekstalmeester van de avond was Daniël Haan die de verschillende optredens vakkundig aan elkaar praatte.

AMDG heeft een groot aantal jeugdleden. De kleinsten kwamen aan bod bij de optredens van de MusicKids. Deze kinderen zijn in september gestart met muziekles en gaven nu al een vrolijk muzikaal optreden met verschillende instrumenten en zang. Met trots vertelde voorzitter André Schraa dat de vereniging nu 87 jaar bestaat, maar toch een jonge vereniging is. Bijna de helft van de leden uit bestaat jeugd onder de 18 jaar. En dat geeft natuurlijk hoop voor de toekomst.  

De AMDG houdt open repetitie-avonden op 18, 19 en 20 mei in het clubgebouw De Notenkraker. Belangstellenden zijn op deze dagen van harte welkom om zelf eens een kijkje te nemen. Op 29 mei is de AMDG weer in Beilen te zien bij de intocht van de avond4daagse.