Showmiddag in centrum Beilen

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Showmiddag in centrum Beilen

Showmiddag AMDG Beilen 26 mei 2018

 

De muzikanten en twirlsters van AMDG waren zaterdagmiddag 26 mei niet te missen in het centrum van Beilen. Op drie plekken in het centrum traden de afdelingen van AMDG Beilen op. De zonovergoten middag kreeg hierdoor nog meer kleur!

De jeugdfanfares en Music Kids gaven tweemaal een optreden op de kruising Brinkstraat en Prins Bernardstraat. Ook de twirlsters gaven daar een show. Bovendien vermaakten zij het publiek ook in de Molenpassage. Op de Markt was het leeuwendeel van de vereniging paraat. De verschillende malletbands en de A-fanfare vermaakten het aanwezige publiek met hun vrolijke klanken. Drumline en de feestband De Beiler Notenkrakers liepen door het centrum van Beilen. Op de Markt werd de Grande Finale gehouden. Alle onderdelen van AMDG lieten zich van hun beste kant zien en horen. Jumbo Beilen heeft de muzikanten voorzien van flesjes water. Voor publiek en muzikanten was het hierdoor goed vol te houden.

AMDG heeft laten zien hoe veelzijdig de vereniging is. Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom. Er is vooral plek voor twirlsters vanaf 6 jaar. Het is altijd mogelijk om een kijkje te nemen bij een training op dinsdagavond vanaf 17.15 uur in het clubgebouw De Notenkraker, Noordveen 21 in Beilen.