Showavond AMDG in beeld op 8 april 2017

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Showavond AMDG in beeld op 8 april 2017

Showavond AMDG Beilen op 8 april in de Drenthehal

 

Beilen – Op zaterdag 8 april organiseert chr. muziekvereniging AMDG Beilen een muzikale showavond. De Drenthehal in Beilen is deze avond gevuld door muziek en dans van fanfare, malletband, twirlsters en de Music Kids. 

 

AMDG in Beeld

‘Dit jaar hebben we een thema aan de showavond verbonden, namelijk ‘AMDG in Beeld’', vertelt André Schraa, voorzitter van AMDG Beilen. 'We brengen bekende muziek uit theater, film, musical en TV. Denk aan muziek uit de film ‘The Adams family’ en filmmuziek van Ennio Morricone. Maar ook muziek uit de musical ‘The phantom of the opera’ is te horen. Voor ieder wat wils! Ook de twirlsters laten zien wat zij kunnen. Bovendien treden de jongste muzikantjes, onze Music Kids, voor het eerst op. En, heel bijzonder, dit jaar spelen de verschillende orkesten veel samen. Het wordt een prachtige avond!’

 

Prijzen toegang

Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegangskaarten zijn te koop bij Jumbo Beilen. De toegang bedraagt € 8,50, voor basisschooljeugd € 3,50. Tot en met zes jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn op 8 april ook verkrijgbaar bij de kassa van de Drenthehal.