Showavond 2 april 2016 in Drenthehal

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Showavond 2 april 2016 in Drenthehal

Showavond AMDG Beilen op 2 april in de Drenthehal

Aanvang 19.15u

Beilen - Op zaterdagavond 2 april organiseert AMDG Beilen een muzikale showavond in Beilen. Dan treden alle leden van de verschillende verenigingsonderdelen van AMDG Beilen op in de  Drenthehal op het grote podium.

 

Afwisselend programma

'Ook dit jaar laten we weer zien wat we als vereniging in huis hebben', vertelt André Schraa, voorzitter van AMDG Beilen. 'Uiteraard brengen we een mooi muzikaal programma ten gehore. Maar er is meer! Ook de twirlsters laten zien wat zij kunnen. Bovendien treden de jongste muzikantjes, onze Music Kids, voor het eerst op. We laten ons van onze beste kant zien!’

 

Alle afdelingen op het podium

De A-fanfare staat vanaf dit jaar onder leiding van de nieuwe dirigent Siemen Hoekstra. B- en C-orkest staan onder leiding van Wiljan Smit. Herman Fokkema leidt de diverse slagwerkensembles van de malletband. De majoretteteams geven om de beurt acte de presence op het podium, onder leiding van Charel van der Felz en José Fokkema. Ook de allerjongste muzikanten van de MusicKids van Ilse Koops treden op.

 

Prijzen toegang

Toegangskaarten zijn te koop bij Jumbo Beilen. De toegang bedraagt € 8,50, voor basisschooljeugd € 3,50. Tot en met zes jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn op 2 april ook verkrijgbaar bij de kassa van de Drenthehal. In de pauze zijn loten te koop voor de verloting.