Rabobank Clubkas Campagne 2016

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Rabobank Clubkas Campagne 2016

Rabobank Clubkas Campagne 2016

Stem op je club om samen doelen te bereiken!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook AMDG Beilen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Stemmen

Van 4 t/m 17 oktober 2016 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. AMDG ontvangt  het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

 

Oproep aan alle leden

Het is voor AMDG belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd. AMDG vind je bij de m van Muziekvereniging AMDG.

Bedankt voor jouw steun!