Potgrondactie op 2 en 3 maart 2018

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Potgrondactie op 2 en 3 maart 2018

Potgrondactie AMDG

 

Beilen – Muziekvereniging AMDG Beilen organiseert 2 en 3 maart weer de jaarlijkse potgrondactie. ADMG zamelt elk jaar geld in door zakken potgrond voor tuin of bloembak te verkopen. De potgrond wordt direct per aanhanger geleverd en op de gewenste plek bezorgd. De zakken hebben een inhoud van 37,5 liter en kosten € 3,50 per stuk. Bij afname van 3 zakken potgrond zijn de kosten € 10,-.

 

Vrijdag 2 en zaterdag 3 maart

Dit jaar wordt de actie gehouden op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart. Op 2 maart worden Hijken en Hooghalen bezocht. Zaterdag 3 maart gaan de leden van AMDG in Beilen langs de deur. De opbrengst van de actie gebruikt de muziekvereniging voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en uniformen. Dit blijft nodig. Dit komt doordat AMDG nog steeds een muziekvereniging is met een groeiend aantal leden. Dit is erg fijn en dit wil de vereniging ook graag zo houden. Mede door deze actie te steunen kunt u AMDG daarbij helpen. Ook doet AMDG mee aan de jeugdsponsoractie van Poiesz supermarkt. Denk ook eens aan AMDG Beilen als u de sponsormuntjes in de koker deponeert!

 

Optredens AMDG

Op 11 maart organiseert AMDG Beilen een koralenconcert in de Pauluskerk. Het concert begint om 19.30 uur. En op 26 mei is de gehele vereniging te zien tijdens de showmiddag in het centrum van Beilen. Een mooie gelegenheid om AMDG Beilen ’s van een andere kant te zien!

Kijk voor meer informatie op www.amdgbeilen.nl of bel naar 06-41840547.