Malletband promoveert naar 1e divisie

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Malletband promoveert naar 1e divisie

Malletband AMDG Beilen promoveert

Zaterdag 12 november is de malletband van Chr. muziekvereniging AMDG Beilen gepromoveerd naar de eerste divisie. Een prestatie van formaat!

 

Concours in Etten-Leur

De malletband nam deel aan een concours in Etten-Leur. Zij kwamen uit in de tweede divisie en hadden als doel het promoveren naar de eerste divisie. Na een gedegen voorbereiding van zo’n anderhalf jaar reisde de club per touringcar af naar Brabant. Onder leiding van dirigent Herman Fokkema bracht de malletband een repertoire van zes prachtige nummers ten gehore voor een deskundige jury. De jury was lovend over de talenten binnen deze mooie slagwerkgroep. Het harde werken werd beloond en er werden 85 punten toegekend. Dit is voldoende voor promotie naar de hoogste divisie. De doelstelling was behaald en de bus met een feestende malletband arriveerde laat in de avond weer terug in Beilen.

 

Kerstconcert op 17 december

De malletband gaat zich nu voorbereiden op het grote kerstconcert van 17 december. Hierbij speelt de malletband samen met de fanfare van AMDG Beilen in de Drenthehal.