Goud voor Rianne Muggen

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Goud voor Rianne Muggen

Het was een druk weekend voor onze majorettes, zij waren namelijk vertegenwoordigd op de twee NK’s die 12 en 13 december werden georganiseerd als afsluiting van afgelopen concoursjaar. In Waalwijk  het NK van de KNMO, in Almere die van de NBTA.

Het grootste succes was voor Rianne Muggen, in de prachtige topsporthal Almere veroverde zij goud in de categorie Super-X-Strut.   Hierbij loop je op vaste muziek een X patroon waarbij je een combinatie van batontechnieken en ballet laat zien. Lenigheid en kracht is hierbij belangrijk.  Rianne zette een hele mooie show neer, die werd bekroond met goud. Ongelooflijk maar welverdiend. Ook het twirlteam met small team twirling en het duo Rianne en Anita Muggen met duo dance twirl streden in Almere om een podiumplek, zij werden respectievelijk 7e en 15e.

In Waalwijk waren het A-team, het C-team en solisten Kaylee Everts en Iris Visscher vertegenwoordigd. Deze meiden hadden een leuke dag en goede punten maar helaas niet was het niet voldoende om in de prijzen te vallen. Het NK is daarmee nog niet helemaal voorbij want a.s. zaterdag 19 december is er nog een vervolg in Waalwijk waar Aline van Dijken nog met een soloshow mee gaat doen.

AMDG is trots op de resultaten, een mooie afsluiting van een succesvol jaar. In het nieuwe jaar is het dan weer tijd voor nieuwe teamshows,  her en der een teamverandering, nieuwe soloshows en opnieuw gaan voor goede resultaten. Ook met het concert van AMDG op 2 april en diverse keren op straat zullen de majorettes of twirlsters wat nu eigenlijk de benaming is, weer te zien zijn.