Beleef Beilen - Beleef AMDG's Kerstgala

home > Nieuws > Actueel Nieuws > Beleef Beilen - Beleef AMDG's Kerstgala

Beleef Beilen - Beleef AMDG’s Kerstgala

Locatie: Drenthehal

Aanvang: 20.00 uur

Op zaterdag 19 december 2015 organiseert de fanfare van AMDG i.s.m. Kathy Bloom en Stichting Beleef Beilen een geweldig Kerstgala in de Drenthehal in Beilen: Beleef Beilen - Beleef AMDG’s Kerstgala. Tijdens dit concert staat de Voedselbank Midden-Drenthe centraal, bij elke 2 verkochte entreekaarten krijgt een afnemer van de voedselbank in Midden-Drenthe in de maand januari een extra maaltijd.

Tijdens deze unieke avond krijgt u een keur aan artiesten/muzikanten te zien en te horen die u een gevarieerd kerstgala bieden. De fanfare van AMDG zal samen met de solisten Kathy Bloom en Alexander Vlasveld + band, het gospelkoor Rejoice en een uniek kinderkoor wat speciaal is samengesteld uit leerlingen van de basisscholen uit Beilen acte de presence geven tijdens dit geweldige galaconcert.Speciale medewerking wordt verleend door pianiste Carmen Keijser (kijk eens op http://carmenkeijser.nl/index.php/wie-is-carmen/) en violiste Camilla Genee (ze won onlangs de 2de prijs in haar leeftijdscategorie bij het Prinses Christina Concours Oost 2015).

Een entreekaart kost 10 euro, voor kinderen t/m 12 jaar 7,50 euro. Daarnaast kun je bij 1 van de 7 horecagelegenheden in het centrum een driegangendiner nuttigen voorafgaand aan het concert. Deze kaart kost 30 euro, voor kinderen t/m 12 jaar 22,50 euro. Deze prijs is inclusief toegang tot het concert. Wilt u graag deelnemen aan deze passe-partout?? Reserveer dan alvast zelf bij uw favoriete horecagelegenheid in het centrum, zodat u zeker weten een plekje hebt! Hieraan doen mee: Ristorante Pizzeria Piccola Roma, Café Bar ’t Zwaantje, Chinees Ni Hao, Chinees Kota Radja, Dinercafé de Cerck, Grillroom Isis en Restaurant Pala's op de Markt. Als u uw plekje in het restaurant naar keuze hebt gereserveerd, hoeft u geen toegangskaart voor het kerstgala meer aan te schaffen. Deze kaart krijgt u als u klaar bent met uw 3-gangen diner in het restaurant. Betaling van deze passe-partout (3-gangen diner en toegang tot het concert) vindt ook plaats in het restaurant. Aanvang 3-gangen-diner: tussen 17.00 en 17.30 uur, rond 19.25 uur wordt er op de markt verzameld bij de fontein, vanwaar er gezamenlijk naar de Drenthehal kan worden gefietst. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19,30 uur.

Losse entreekaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Jumbo Mulder in Beilen.

Wij hopen u te zien op 19 december bij dit prachtige concert!