AMDG Potgrondactie 2017

home > Nieuws > Actueel Nieuws > AMDG Potgrondactie 2017

Potgrondactie AMDG

Beilen – Muziekvereniging AMDG Beilen organiseert 24 en 25 februari weer de jaarlijkse potgrondactie. AMDG zamelt elk jaar geld in door zakken potgrond voor tuin of bloembak te verkopen. De potgrond wordt direct per aanhanger geleverd en op de gewenste plek bezorgd. De zakken hebben een inhoud van 37,5 liter en kosten € 3,50 per stuk. Bij afname van 3 zakken potgrond zijn de kosten € 10,-.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari

Dit jaar zal de actie gehouden worden op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari. Op 24 februari worden Hijken en Hooghalen bezocht. Zaterdag 25 februari gaan de leden van AMDG in Beilen langs de deur. Naast het verkopen en bezorgen van potgrond combineert de AMDG de actie met het ophalen van kleding en schoenen ten behoeve van het Leger des Heils. Dus zorg ervoor dat de kleding en schoenen alvast klaar staan als AMDG langs komt voor de potgrondactie!

Optredens in Drenthehal

De opbrengst van de actie gebruikt AMDG voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en uniformen. De twirlsters/majorettes van AMDG komen op 4 maart in actie tijdens het concours in Beilen. De hele vereniging is te zien tijdens de showavond op 8 april. Beide activiteiten zijn in de Drenthehal in Beilen.