AMDG gaat buiten spelen!

home > Nieuws > Actueel Nieuws > AMDG gaat buiten spelen!

AMDG gaat buiten spelen!

Muziekvereniging AMDG Beilen geeft op 8, 9 en 11 juli op vier verschillende plekken buitenconcerten in Beilen. Tijdens deze gratis toegankelijk optredens laat de muziekvereniging horen en zien wat zij in haar mars heeft. Muziekliefhebbers zijn van harte welkom!

Jeugd in centrum Beilen

Op vrijdagavond 8 juli is het de beurt aan de jeugd van AMDG. Vanaf 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur treden de B en C-fanfare, de jeugdmalletband en de majorettes op voor het winkelend publiek. Zij tonen een gevarieerd programma. Het optreden is bij de kruising bij de Marskramer/Shoebox. Bij regen kan het concert helaas niet doorgaan.

Malletband in Noordveen

Zaterdagmiddag 9 juli vanaf 17.00 uur geeft de A-malletband een buitenconcert in de wijk Noordveen op het grasveld bij Scheuningskamp. Voor de A-malletband is het buitenconcert de afsluiting van een hele dag repeteren. In november gaat de malletband namelijk naar een concours en daarvoor wordt nu al flink gerepeteerd. Op 9 juli laten ze graag horen met welk programma zij gaan deelnemen. Mocht het regenen dan gaat het concert wel door, maar wordt het verplaatst naar het clubgebouw De Notenkraker, Noordveen 21.

Fanfare in Nagtegael en ’t Spiek

Maandagavond 11 juli geeft de A-fanfare twee buitenconcerten. Om 19.15 uur starten zij in de wijk Nagtegael. Op het grasveld bij de Braamlaan geven zij een concert. Vervolgens laten zij vanaf 20.30 uur bij ’t Spiek (grasveld bij de Stroom) nogmaals van zich horen. Voor de fanfare zijn de buitenconcerten de afsluiting van het seizoen. Mocht het regenen dan is de fanfare te horen vanaf 20.00 uur in het clubgebouw De Notenkraker, Noordveen 21. Ook daar is publiek van harte welkom!