Instructrices

home > Majorettes > Instructrices

Charel van de Felz

Mijn naam is Charel van der Felz en ik woon in Slagharen.

Ik werk als peuter dansdocent en als pedagogisch medewerker op IKC De Horst in De Wijk                                                  

Mijn allergrootste hobby is twirlen! Op mijn vijfde ben ik als klein meisje begonnen als majorette in Slagharen. Rond mijn 17e wilde ik graag meer en ben ik gaan trainen bij Ambition Kampen waar ik veel leuke meiden leerde kennen en superveel geleerd heb. We hebben een aantal jaren samen getraind en veel successen behaald in  die tijd. Ik heb twee keer op het NK gestaan, de eerste keer met twirling 1 baton en het jaar daarop mocht ik mijn dancetwirl laten zien.

In 2011 heb ik het besluit genomen om zelf te stoppen met twirlen en les te gaan geven.

Dit doe ik met veel plezier.

José Fokkema

Mijn naam is José Fokkema en ik woon in Beilen.

Ik werk als wijkverpleegkundige bij Icare in de thuiszorg. 

Ik ben als het ware opgegroeid met AMDG. Mijn vader, Herman Fokkema, is dirigent bij de malletband en mijn zussen spelen een melodisch slagwerkinstrument. Ik ging destijds altijd mee naar optredens en leerde van de majorette meiden wat technieken met de baton. Op mijn zesde ben ik zelf ook begonnen als majorette bij AMDG. In de laatste jaren heb ik met mijn solo en met het team meerdere malen op het NK gestaan. Door de jaren heen heb ik veel geleerd en mooie punten behaald. 

Eind 2015 heb ik het besluit genomen om zelf te stoppen met twirlen. In januari 2016 ben ik bij AMDG begonnen met les geven.

Dit doe ik met veel plezier!